A természet ihlette, ezeket a gyönyörű rusztikus fürdőszobákat!


Mi egyszerűen imádjuk őket.

A fürdőszobák általában nem túl meghittek vagy hangulatosak, legalábbis nem ugyanolyan módon, mint egy nappali vagy a hálószoba. Ez azonban nem jelenti azt, hogy hidegnek és szigorúnak kell lenniük. A rusztikus fürdőszoba sokféleképpen lehet varázslatos. Reméljük, hogy a következő példák rámutathatnak ezen stílus néhány fortélyára, és talán még inspirálják is önöket.

Van egy dolog, ami még a legbarátságtalanabbnak tűnő tereket is meleggé és otthonossá képes varázsolni. Ami megadja minden otthon melegét, az a kandalló. Persze, a fürdőszobában elsőre szokatlannak tűnhet, de ha jobban belegondolunk, rájövünk, hogy tökéletes megoldás.

Mi imádjuk ezt a rusztikus csodát

Bár a megfelelő anyagok használata feltétlenül fontos, ha rusztikus megjelenést szeretne a fürdőszobában, ez csak az első lépés a siker felé. A tér rusztikusnak tűnhet a különféle kiegészítők, például a szőnyeg, a gyertya csillár vagy az antik bútorok miatt is.

Legyen kicsit bohém

A rusztikus hatások is finomak lehetnek. A fával borított falak tökéletes példának számítanak, amelyet elegáns tükörrel és márványpadlóval egészítheti ki.

Egyszerű és gyönyörű

Forrás/képek forrása: homedit.com

https://igykerekadivat.blogstar.hu/./pages/igykerekadivat/contents/blog/49776/pics/lead_800x600.jpg
Álomszép lesz az otthonod!,otthon
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?