Ötletek apró hálószobához


Van egy nagyon pici hálószobája, amiben úgy érzi semminek nincs helye? Akkor mutatunk pár megoldást, aminek hasznát veheti.

A megfelelő színek és minták életet lehelhetnek a menthetetlennek tűnő hálószobákba is. Az ügyes tárolási megoldások pedig kényelmes helyet biztosíthatnak az éjszakai ott alváshoz is. Felejtsük el a kínosan nagy bútorokat, ugyanis megérkeztek a kedvenc apró hálószoba ötleteink:

Játszunk a színekkel és a fényekkel

A kis hálószobáknak nem kell unalmasnak lenniük. A változatos színskálából ragadjon ki két színt (ebben az esetben rózsaszínt és fehéret) és azokat használja a falakon és bútorokon. Ha nincs elég hely a tároláshoz, akkor a válasszon olyan ágyat, amelynek diszkrét tárolója van. A polcok remek tárolóhelyek, sok minden rá fér, mégsem igényel különösebben sok helyet. Ebben a hangulatos helyiségben a tetőablakok beengedik a természetest fényt, a díszpárnák pedig még hangulatosabbá teszik az aprócska teret.

A nyugtató zöld szoba

A következő hangulatos hálószoba a zöld virágos tapétával egy stílusos vidéki házat idézi fel. A díszes függönyök pedig meghittséget teremtenek a baldachinos ágy körül.

A tapéta mindig jó ötlet

Egy tapéta mindig különös dinamikát ad az adott szobának. A csipke mintázatúak különösen feldobják a kis tereket. A csíkos takaró és kék színű lámpa pedig kontrasztot teremt.

Forrás: houseandgarden.co.uk

Képek forrása: houseandgarden.co.uk/pixabay.com

https://igykerekadivat.blogstar.hu/./pages/igykerekadivat/contents/blog/49908/pics/lead_800x600.jpg
Álomszép lesz az otthonod!,divat,Ez jól néz ki!
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?