Hogyan hordjunk sálat tavasszal?

Ha van olyan ruhadarab, amelyet a meleg beköszöntével elfeledünk az nem más, mint a sál. Most mégis mutatunk néhány alternatívát arra, hogyan csempészhetjük vissza ruhatárunkba ezt a divatos kiegészítőt.

Az olyan elmaradhatatlan kellékeket mint a szalmakalap vagy a napszemüveg még extrémebbé tehet egy jól megválasztott sál. Nem kell idegenkedni tőle, hisz nem a téli pihe puha pamut csodákra gondolunk, hanem a könnyed anyagokból készült tavaszi-nyári vidám színű kis kendőkre. 

Szó mi szó, ha nem vagy biztos benne, hogyan kell viselni tavasszal és nyáron a sálat, akkor a legjobb helyre kattintottál, hiszen remek ötletekkel készültünk.

íme a kedvenc példáink:

Nyárias, tavaszias időben mellőzzük a sötét színeket! Ilyenkor mindenképp érdemes előnyben részesíteni a vidám, vibráló színeket. Tipp: Azért ügyeljünk arra is, hogy ne tűnjünk kanári papagájnak. Egy élénk sálhoz SOHA! ne vegyünk fel élénk színű ruhát.

Ha sál, akkor mindenkinek általában a téli "nyakmelegítők" jutnak eszébe. Melegben ezeket a kiegészítőket bátran hordhatjuk a fejünk köré tekerve. Extra divatos és a naptól is véd!

Az elegáns kis kendők kifinomulttá teszik minden hölgy megjelenését. Egy különleges eseményen vagy akár a hétköznapokon is tökéletes kiegészítő. Tipp: Bátran választhatunk a cipőnkkel vagy a rúzsunkkal színben harmonizálót.

Miért kötnénk a nyakunkra vagy a fejünkre a sálat, ha ehhez túl meleg van? A divat manapság annak sem szab gátat, hogy a táskánk ékes díszévé varázsoljuk a sokszínű kis darabokat. Ha lehűl az idő, akkor pedig rögtön kéznél van.

Forrás: whowhatwear.co.uk

Kép forrása: whowhatwear.co.uk

https://igykerekadivat.blogstar.hu/./pages/igykerekadivat/contents/blog/51716/pics/lead_800x600.jpg
divat,Így leszel szép!
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?