Blogolj!

Így viseld a western trendet!


Van, aki imádja és az aktuális divattól függetlenül mindig e trend szerint öltözködik, míg mások idegenkednek tőle és nem tudják, hogyan illeszthetnék be a western trend sajátos darabjait a ruhatárukba. Ha te is az utóbbiak táborát erősíted, vagy csak szeretnél ellesni pár divat tippet mutatjuk a lehetőségeket!

Western hatás csipkével

A romantikus stílus képviselője vagy? A gyönyörű csipkés, hófehér ruhákat vagy ingeket kombinálhatod hasított bőr kiegészítőkkel, megadva összeállításodnak a western jelleget. Egy kalap vagy egy mellény hangsúlyossá teheti ezt a stílust. Ha merészebb vagy, outfited feldobhatod egy rojtos bőrszoknyával vagy nadrággal is.

Laza elegancia

Ha szeretsz elegánsan öltözködni, akkor sem kell mellőznöd a western stílust. Ebben az esetben a  kulcsszó a szőrme és a gyapjú. E két anyag és a western trendre jellemző bőr kontrasztja minden összeállítást garantáltan elegánssá és egyedivé tesz. Viselj meleg hatású kötött hosszú ruhákat, amit egy hangsúlyos bőrövvel és kesztyűvel különlegessé tehetsz. Az elegáns megjelenés elengedhetetlen feltétele a színek harmonikus párosítása. Válasszunk inkább föld színeket a természetes anyagok mellé!

A farmer

Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a farmer soha nem megy ki a divatból! A western stílus egyik alapjának számító darabot hordhatod hétköznapokon, de akár a hétvégi buliba is felveheted. Kedvenc farmerodat bolondítsd meg egy rojtos inggel és egy western csizmával.  Sőt, ha western trendről van szó akár farmer inggel is felveheted.  Ha csak kísérletezel ezzel az irányzattal, akkor első körben érdemes beszerezni egy rojtos táskát!

 

 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?